Tryggt och enkelt

– För din skull

Frågor och svar

Vad har ni för typer av ställningar?

Vi jobbar med +8 och Super9 ställningssystem. Vi har även lite Burton i form av rör och kopplingar. Med vårt material kan vi bemöta alla våra kunders önskemål och dessutom uppfylla våra egna höga krav på snyggt och tryggt byggda ställningar.

Erbjuder ni något annat än byggnadsställningar?

Vi monterar och hyr ut bygghissar (böcker 600kg) för personal- och materialtransport. Industrier broar, krafteverk, tankar samt rörbryggor m.m.

Varför Super9 eller +8?

Det är det mest flexibla ställningssystem som marknaden har ett erbjuda, och dess flexibilitet gör att systemet får ett betydligt bredare användningsområde än de andra systemen. Horisontalbom kan monteras valfritt, 360 grader exempelvis.

Väderskydd, vad är det?

Ett väderskydd är ett tillfälligt tak som monteras med tjock väv (en sorts specialpresenning avsedd för ändamålet) eller takkassetter och balkar. De har en spännvidd på upp til 25 meter. Med ett väderskydd skyddar man dels huset från fukt, snö, regn och vind men man gör det även möjligt att hålla arbetsplatsen varm så att lim, betong och puts exempelvis kan torka trots att det är mitt i vintern.

Vad kostar en byggnadsställning?

Vad en ställning kostar är väldigt olika från projekt till projekt. Det är betydligt billigare att bygga ställning på en platt fasad utan burspråk eller balkonger, med plant underlag och med bilväg runt hela huset, än det är att bygga på ett slott med mängder av vinklar och utbuktningar, speciellt om montörerna manuellt ska bära ut ställningsmaterialet runt huset istället för att bara lyfta av det på rätt plats med kranbil.

Oavsett vilket projekt du har är du välkommen att fråga efter pris hos oss – det kostar ingenting och är inte på något sätt bindande. Våra priser tål konkurrens!

Hur långt i förväg bör man begära in pris på ställning?

Det är mycket beroende på jobbets storlek och art, men vi är mycket flexibla. På ett större projekt minst ett par veckor, medan mindre jobb oftast räcker med några dagar.